و عبدالله بن بکیر از کسانی است که بزرگان بر صحت آنچه از طریق او صحیح دانسته شده اجماع و اتفاق دارند.ما رواه الشیخ عن عبدالله بن بکیر، عن بعض اصحابه، عن احدهما(ع) فی قول الله تعالی: واعلموا انما غنمتم...، قال: خمس الله للامام و خمس الرسول للامام، و خمس ذوی القربی لقرابة الرسول: الامام، و الیتامی یتامی الرسول، و المساکین منهم، و ابناء السبیل منهم، فلا یخرج منهم الی غیرهم. (وسائل 356/6، باب 1 من ابواب قسمة الخمس، حدیث 2)
4- در درالمنثور آمده است:
"ابن منذر از طریق ابی مالک به نقل از ابن عباس روایت نموده که گفت: رسول خدا(ص) آنچه که فتح میشد را پنج قسمت مینمود: چهارپنجم برای کسانی که شاهد فتح بودند و یک پنجم را به عنوان خمس خدا میگرفت و بر شش سهم قسمت میکرد: سهمی برای خدا، سهمی برای رسول، سهمی برای ذی القربی، سهمی برای یتیمان، سهمی برای مسکینان، سهمی برای واماندگان در راه."تنقیح المقال 171/2
5- در صحیحه ربعی بن عبدالله، از امام صادق (ع) که حضرت فرمودند:
"رسول خدا(ص) هر وقت غنیمت به دستشان میآمد اجناس برجسته آن را میگرفت و آن برای ایشان بود، سپس بقیه را پنج قسمت میکرد، یک پنجم آن را خود میگرفت سپس چهارپنجم دیگر را بین مردمی که بر آن جنگ کرده بودند تقسیم مینمود، سپس یک پنجمی که گرفته بود پنج قسمت میکرد: خمس خدا - عزوجل - را برای خود برمی داشت، بعد چهارپنجم دیگر را بین خویشاوندان و یتیمان و مسکینان و واماندگان در راه قسمت میکرد و به هر یک از آنان حقی میداد. و امام هم این چنین میگیرد همان طور که پیامبر(ص) میگرفت."فی الدر المنثور: و اخرج ابن المنذر من طریق ابی مالک، عن ابن عباس قال: کان رسول الله (ص) یقسم ما افتتح علی خمسة اخماس: فاربعة اخماس لمن شهده و یأخذ الخمس خمس الله فیقسمه علی ستة اسهم: فسهم لله و سهم للرسول و سهم لذی القربی و سهم للیتامی و سهم للمساکین و سهم لابن السبیل. الحدیث. (الدر المنثور 186/3)