فرمود: از من بیاموزید که خداوند برای زنان فاجره راهی قرار داد و حدی معلوم گردانید و آن اینکه در صورت زنا کردن شخص غیرمتأهل (بکر) با غیرمتأهل یکصد ضربه تازیانه (جلد) به اضافه یک سال تبعید، و در صورت زنا کردن شخص متأهل یکصد ضربه تازیانه و سنگسار قرار داد.مجمع البیان ج 20/2_21 (جزء 3). متن عربی فرمایش رسول خدا(ص) نیز چنین است: خذوا عنی، قد جعل الله لهن سبیلا: البکر بالبکر جلد مأة و تغریب عام، و الثیب بالثیب جلد مأة و الرجم.
3- سومین آیه ای که درباره زندان وجود دارد این آیه از سوره مائده میباشد:
یا أیها الذین امنوا شهادة بینکم اذا حضر احدکم الموت حین الوصیة اثنان ذوا عدل منکم أو آخران من غیرکم ان أنتم ضربتم فی الارض فأصابتکم مصیبة الموت تحبسونهما من بعد الصلاة فیقسمان بالله ان ارتبتم لا نشتری به ثمنا و لو کان ذا قربی و لا نکتم شهادة الله انا اذا لمن الاثمین.سوره مائده (5)106/؛ درباره شأن نزول این آیه شریفه به ذیل ردیف 26 از پاورقی های این مبحث مراجعه فرمائید. و نیز در این باره مطالب سودمندی در کتاب "شرح کتاب الناسخ و المنسوخ" ابن المتوج و حسینی قاری صفحه 65 به بعد وجود دارد.(مقرر)
"ای کسانی که ایمان آورده اید آن وقتی که مرگ شما فرارسید از میان خودتان شاهد بگیرید دو نفر عادل هنگامی که وصیت میکنید، و اگر در حال مسافرت و درنوردیدن زمین هستید و نشانه های مرگتان آشکار گردید [و مسلمانی به همراه شما نبود] دو نفر از غیرمسلمین را شاهد وصیت خود قرار بدهید. [و اگر در شهادت آن دو غیرمسلمان شک داشتید] آنان را بعد از نماز حبس کنید و به خدای سوگند دهید که قسم بخورند ما سوگند خود را به چیزی نفروشیم، و گواهی خود را به خاطر چیزی پنهان نمی داریم، وگرنه از جمله گناهکاران خواهیم بود."
از اینکه در این آیه شریفه هنگام قسم دادن و تحلیف آن دو شاهد را بعد از اقامه نماز قرار داده است، ظاهرا چنین معلوم میشود که زندانی کردن دو شاهد بعد از نماز در به حق و درست شهادت دادن آنان مؤثر میباشد. و شاید با تأکید بر همین