اخلاق و منش ایشان میشد. نکته ای که در رابطه با ایشان شخصا با آن برخورد داشتم این بود که آیت الله منتظری در انجام تمام امور خود قصد قربت داشتند و در انجام همه امور خدا را در نظر داشتند. همیشه هم از این مسأله پرهیز داشتند که کسی نزد ایشان غیبت کند و شاگردان شان را نیز از این مسأله نهی میکردند. از دیگر خصوصیات برجسته ایشان این بود که به همه حتی مخالفان خود احترام میگذاشتند.
بسیاری از شخصیت های مؤثر انقلاب در زندان رژیم شاه با ایشان هم بند بودند و شیفته اخلاقیات این عالم برجسته شده اند. حتی میتوان گفت ایشان در طول مدتی که در زندان به سر میبردند متحمل سخت ترین شکنجه ها شده بودند، و نه تنها خود آیت الله منتظری در زندان به سر میبردند بلکه فرزندان ایشان نیز مدتی را در زندان بودند و دختر آن بزرگوار نیز مدت ها تحت تعقیب بود و خود ایشان نیز چند سالی را در تبعید به سر میبردند. در مورد ایشان نکات برجسته بیشماری وجود دارد که میتوان به آن اشاره کرد که حتی در محدوده کلام و نوشتار نمی گنجد بلکه از آن نیز فراتر میرود.
اما یکی دیگر از ویژگی های ایشان این بود که هیچ گاه تدریس را رها نکردند. حتی زمانی که در زندان به سر میبردند نیز دست از تدریس کردن برنمی داشتند. به همین دلیل در زندان نیز شاگردان زیادی را تربیت کردند. ایشان در زندان به تدریس فقه میپرداختند ضمن اینکه در فلسفه نیز استاد بودند. در حوزه نیز عالمان بسیاری که اکنون وجود دارند شاگرد ایشان بودند. از همه مهم تر اینکه در تدریس نهج البلاغه تبحر خاصی داشتند.