جامعه است که با اراده و تدبیر، قابل رفع است؛ و به شرط آن که وعده الهی در قرآن مجید را باور کنند که فرموده است فقر مالی کسانی را که اقدام به ازدواج کنند، برطرف میکند.سوره نور (24)، آیه 32.
بنابراین با توکل به خداوند و استعانت از او وحذف تشریفات غیر ضروری، به ازدواج با همسری مناسب که البته شرایط تقوا و عفت را دارد، اقدام کنید. و اگر در حال حاضر شرایط ازدواج برایتان فراهم نیست، غریزه جنسی را کنترل کنید و دچار حرام نشوید؛ در این صورت خداوند به واسطه فضل خود بی نیازتان میکندسوره نور (24)، آیه 32. و از راهی غیر قابل پیش بینی از مشکلات نجاتتان میدهد.سوره طلاق (65)، آیه 3.
استمناء زنان
(سؤال) در یک مصاحبه تلویزیونی از یکی از فقهای لبنان از علت این که ایشان استمناء را برای زنان جایز میداند سؤال شد و ایشان در پاسخ اظهار داشتند: علت صدور این فتوا این است که مقصود از روایاتی که دلالت بر حرمت استمناء دارد مردها هستند، زیرا ایشان از کارشناسان مربوطه و پزشکان متخصص تحقیق نموده و آنان نظر داده اند که از زنان منی خارج نمی شود. نظر حضرت عالی چیست ؟
جواب: این جانب بر چنین نظری از پزشکان متخصص واقف نشده ام. از طرفی روایات زیادی دلالت دارد بر این که از زن همچون مرد منی خارج میشود و بر او غسل واجب خواهد شد، هرچند شوهر با او نزدیکی نکرده باشد.ر.ک : وسائل الشیعة، ج 2، ص 186، باب 7.
بلی در این رابطه روایات معارضی نیز وجود دارد که فقهای ما به آن ها عمل نکرده و اعراض کرده و یا توجیه نموده اند، و از آن جمله این است که آن ها را بر فرضی حمل کرده اند که منی زن از محل خود منتقل و در داخل فرج مستقر شده و به فضای بیرون نرسیده باشد.