صفحه ۲۶۱

نیست که این حملات برای اجبار بوده باشد، گرچه بعدها در دوران بنی امیه و بنی عباس حملات اعراب جنبه کشورگشایی و بسط قدرت داشت و هیچ ارتباطی با دین و گسترش معنویت نداشت.

محل ولادت حضرت امیر(ع)

(سؤال) در ایران همه بر این باورند که علی (ع) در کعبه متولد شده است، لذا آن حضرت را مولود کعبه می‎نامند؛ اما واقعیت این است که علی (ع) نیز مانند بقیه ائمه و خود پیامبر(ص) در خانه متولد شده است. دلایل این موضوع بسیار واضح و روشن است:

نخست، این که علی (ع) ده سال قبل از بعثت به دنیا آمد. در آن زمان مسجدالحرام بتکده مهم اعراب بود و کعبه محل نگهداری بت ها! تمام کسانی که به دور کعبه طواف می‎کردند بت پرست بودند. حال سؤال این است که آیا فاطمه بنت اسد جزو بت پرستان بوده که برای عبادت به آن جا رفته است ؟

دوم، در کعبه بت های زیادی مانند لات، عزی و هبل و غیره نگهداری می‎شد به طوری که جایی برای حرکت در داخل کعبه نبوده، باید پرسید آیا علی (ع) در کنار بت ها متولد شده ؟ در این صورت آیا تولد در کنار بت ها امتیاز محسوب می‎شود؟

سوم، در بین اعراب این رسم وجود داشته و دارد که زنان در دوران حاملگی و به خصوص در ماه آخر در خانه می‎مانند و هرگز یک زن باردار در ماه آخر حاملگی در جمع مردم حاضر نمی شد. حال چگونه ممکن است فاطمه بنت اسد در آخرین لحظات بارداری به درون بتکده رفته باشد آن هم تنها؟

چهارم، در دیوارهای کعبه شکاف های متعددی هست که نشان دهنده تخریب این بنا در حوادثی چون سیل می‎باشد. این شکاف ها هرگز نشان دهنده کنار رفتن دیوار برای ورود یک فرد نیست.

پنجم، چنین معجزه ای باور نکردنی است که دیوار از هم جدا شود و دوباره متصل گردد. فرض کنیم که این معجزه روی داده است؛ پس چرا در قرآن از آن ذکری نیست در حالی که داستان ابرهه و

ناوبری کتاب