حضرت پس از بیان فوق اشاره میکند به خبری که پیامبراکرم (ص) به او داده بود که در شرح ابن أبی الحدید و برخی شرحهای دیگر هم ذکر شده است. خبر این است که پیامبراکرم (ص) به علی (ع) اعلام کرده بود که در زمان خلافتش جمعی از مسلمانان علیه او طغیان میکنند، که در بین این جمع طغیان کننده برخی از زنان پیامبر(ص) و برخی از خویشاوندان نیز وجود دارند. عبارت ابن أبی الحدید این است: "قد کان النبی (ص) أعلم علیا بان فئة من المسلمین تبغی علیه ایام خلافته، فیها بعض زوجاته و بعض أحمائه"ارشاد مفید، ص 130. "همانا پیامبراکرم (ص) به علی (ع) اعلام کرده بود به این که جمعیتی از مسلمانها علیه او طغیان میکنند در زمانی که او خلیفه است؛ که در میان آنان بعضی از همسران پیامبر و بعضی از خویشاوندان پدری او قرار دارند."
"أحمأ" جمع "حمی" است که به قوم و خویش پدری گفته میشود؛ و از آنجا که زبیر پسرعمه پیامبر(ص) و پسر عمه امیرالمؤمنین (ع) بوده است، مقصود از "بعض أحمائه" که با علی (ع) مبارزه میکنند زبیر بوده است؛ و مقصود از "بعض زوجاته" هم عایشه است که از زنان پیامبر(ص) بود و در جنگ جمل شرکت داشت.
حضرت علی (ع) با اشاره به این روایت میفرماید:
"و انها للفئة الباغیة فیها الحمأ والحمة والشبهة المغدفة"
( و همانا آنها گروه طغیانگری هستند که در آنها خویشاوند پدری و نیش عقرب و شبهه تاریکی افکن وجود دارد.)
همان طور که توضیح دادم "حماء" به قوم و خویشان پدری گفته میشود، که در اینجا مقصود زبیر است که هم پسر عمه پیامبراکرم (ص) است و هم پسر عمه علی (ع) .
"حمة" به معنای نیش عقرب یا سم عقرب میباشد، که به نظر ما مقصود عایشه