سراسری سخنرانی میکرد و آیه: (عسی أن تکرهوا شیئا و هو خیر لکم ) کافی، ج 1، ص 53، حدیث 14؛ وسائل الشیعة، ج 18، ص 58 (= ج 27، ص 83، وسائل 30 جلدی)، کتاب القضاء، أبواب صفات القاضی، باب 8، حدیث 26؛ اعلام الوری، ص 285. "بسا چیزی را ناخوش بدانید ولی آن چیز به سود شما باشد" را به این صورت میخواند: "عسی أن تکرهوا شیئا و هو خیر لکم". در رسانه های جمعی که در داخل و خارج از کشور افراد زیادی از آن استفاده میکنند، باید بسیار مواظب بود.
شکست ناپذیری یاران واقعی قرآن
"و عز لا تهزم أعوانه"
( و غالبی است که یارانش شکست نمی خورند.)
"عزت" به معنای غلبه و سربلندی است. خدا عزیز است یعنی خدا غالب است. و این که معمولا قرآن کریم پس از بیان صفت "عزیز" برای خداوند صفت "حکیم" را میآورد، برای این است که مردم عموما در گذشته و حال خاطر خوشی از افراد و قدرتهای غالب و مسلط نداشته اند، بنابراین قرآن میفرماید: عزیز و غالب بودن خداوند مانند غالب بودن دیگران نیست که همراه با ظلم و استبداد باشد؛ بلکه عزت و غلبه خداوند همراه با حکمت است و او بر خلاف حکمت عمل نمی کند. خداوند مانند قدرتهای غالب در این جهان نیست که وقتی قدرت پیدا کردند تا میتوانند ظلم کنند. قدرت خداوند همراه با حکمت اوست.
حضرت علی (ع) در اینجا میفرماید: قرآن سبب عزت و سربلندی و غلبه مسلمانان است و یاران قرآن هیچ گاه شکست نمی خورند. بنابراین سؤالی که مطرح میشود این است که پس چرا ما مسلمانان شکست میخوریم ؟ در پاسخ باید گفت: ما به قرآن عمل نمی کنیم و در حقیقت از یاوران قرآن نیستیم. در صورتی ما شکست نمی خوریم و از یاوران قرآن به شمار میآییم که به دستورات و آیات قرآن در تمام