شدند. "محمولا علی أعواد المنایا": در حالی که حمل میشود بر چوبه های مرگ، یعنی تابوتها. در تشییع جنازه رسم است که یک گروه از مردم مقداری تابوت را حمل میکنند و بعد گروه دیگری میآیند آن را میگیرند. مخصوصا اگر جنازه جنازه شخصیت بزرگ و معروفی باشد یک عده که تابوت را حمل میکنند کنار میروند و دسته دیگری میآیند. این است که حضرت میفرماید: "یتعاطی به الرجال الرجال": مردان آن را داد و ستد میکنند و دست به دست میگردانند.
"حملا علی المناکب و امساکا بالا نامل"
( حملی بر شانه ها و گرفتنی با انگشتان.)
وقتی جمعیت تشییع کنندگان زیاد باشد معمولا دست ها به تابوت نمی رسد؛ آن وقت انگشتان خود را به زیر تابوت میرسانند و در حمل تابوت کمک میکنند. "حملا علی المناکب": حملی که بر روی شانه هایشان میباشد "و امساکا بالا نامل": و گرفتنی که با انگشتان است.
حضرت در هر صورت میخواهند بفرمایند: به جای این که با دیدن زنده ها مغرور شوید و فریب آنان را بخورید و بگویید وقت بسیار است و بعدا خود را اصلاح خواهیم کرد، باید از مردگان پند بگیرید و بگویید هر لحظه ممکن است ما هم به آنها ملحق شویم. و اساسا یکی از مهم ترین اهداف مجالس عزا و تسلیت همین است که انسان به فکر خود باشد و باور کند که بعد از آنها نوبت او هم فرا میرسد.