دائمی ندارند بلکه چادر میزنند و چادر را هم از پشم درست میکنند به آنها "اهل وبر" گفته میشود. گاهی اوقات هم "مدر" و "وبر" بدون آوردن اهل، به معنای آبادی و صحرا به کار میرود؛ مثلا گفته میشود: "ما رأیت ذلک فی مدر و لا وبر" یعنی: این چنین چیزی را نه در شهرها و روستاها دیده ام و نه در صحرا و بیابان.
علی (ع) میفرماید: ستم بنی امیه همه جا را فرا خواهد گرفت تا این که هیچ خانه گلی و هیچ خیمه و چادری باقی نخواهد ماند مگر آن که ستم بنی امیه به آن خانه داخل میشود. و مثلا این طور نخواهد بود که فقط به عشایر و صحرانشینان ظلم کنند و یا فقط به آبادی نشینان، بلکه خوی ظلم و ستمگری آنها به قدری قوی است که به همه ظلم خواهند کرد.
"و نبا به سوء رعیهم"
( و سوء مدیریت آنان سکونت در منازل را برای مردم ناگوار خواهد کرد.)
"نبا به المنزل" یعنی منزل موافق طبع و هماهنگ با او نیست و به او ضرر میزند. هنگامی که منزلی همواره خرابی به بار آورد و سازگار نباشد این عبارت به کار میرود. "رعی" در اصل به معنای چراندن گوسفند و غیر آن است، و از آنجا که چوپان وقتی گوسفند را به چرا میبرد و آن را میچراند در حقیقت کارش را مدیریت میکند و امورش را تدبیر مینماید به حکومت کردن هم "رعی" گفته شده و به حاکم "راعی" اطلاق شده است. ضمیر در "به" به "بیت" برمی گردد. حضرت میفرماید: سوء مدیریت بنی امیه سکونت را چه در خانه های گلی و چه در چادرها و خیمه ها ناگوار خواهد کرد.
یکی از چیزهایی که نوعا از ناحیه دولت به مردم صدمه وارد میکند سوء مدیریت است، چون وقتی یک کسی اسمش حاکم است اما مدیریت ندارد، هر کسی هر کاری در کشور بخواهد انجام میدهد و ظلم و تعدی میکند و کسی نمی تواند به او بگوید: