رسول خدا(ص) این است که همان اندازه که برای قرآن احترام قائلید برای اهل بیت هم قائل باشید و آنان را در احترام و اطاعت همانند قرآن قرار دهید."شرح ابن ابی الحدید، ج 6، ص 376 مرحوم خوئی نیز در منهاج البراعة گفته است: "آیات زیادی از قرآن در مورد عترت نازل شده و منزلتهای زیادی را برای عترت تعیین کرده، بالاترین آنها آیه شریفه: (انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاة و یؤتون الزکاة و هم راکعون)سوره مائده، آیه 55 که ولایت را برای عترت قرار داده است میباشد."منهاج البراعة، ج 6، ص 197 اگر بخواهیم آنها را در بالاترین رتبه ای که قرآن قرار داده است قرار دهیم، آن است که ولایت آنها را بعد از رسول خدا(ص) قبول کنیم و به خلافت بلافصل آنان بعد از پیامبر گردن نهیم.
"و ردوهم ورود الهیم العطاش"، "و" در این جمله برای عطف است. "ردوهم" فعل امر ثلاثی مجرد است از ماده "ورد یرد" که امر آن "رد" است. "الهیم" به معنای شترانی است که خیلی تشنه اند، "العطاش" هم برای تأکید است. یعنی وارد شوید بر عترت پیامبر(ص) همان طوری که شتران بسیار تشنه بر آب وارد میشوند.
حدیثی از رسول خدا(ص) درباره اهل بیت (ع)
"ایهاالناس، خذوها عن خاتم النبیین (ص): "انه یموت من مات منا و لیس بمیت، و یبلی من بلی منا و لیس ببال" فلاتقولوا بما لاتعرفون، فان اکثر الحق فیما تنکرون"
(ای مردم این روایت را از حضرت خاتم النبیین (ص) فرا گیرید که فرمود: "هر کس از ما بمیرد برحسب ظاهر مرده است و در واقع نمی میرد، و هر که از ما بپوسد در واقع نپوسیده است" پس آنچه را نمی شناسید نگویید، زیرا بیشترین حق در آن چیزی است که انکار میکنید.)
حضرت در تعریف و تمجید از عترت رسول خدا(ص) فرموده است: "ایها الناس