اعدامش کنی. در تاریخ آمده است: ماعز بن مالک آمد پیش پیغمبراکرم (ص) گفت من زنا کرده ام، حضرت روی خودش را برگرداند و فرمودند: "لعلک قبلت او غمزت او نظرت"نیل الاوطار، ج 7، ص 99، حدیث 1، باب استفسار المقر بالزنا شاید بوسه یا نگاهی بیشتر نبوده، و تو اشتباه میکنی و گمان میکنی زنا کرده ای.
حدود برای باز داشتن از گناه است، برای این است که افراد فاسد بترسند و بفهمند قضاوتی و حدودی هست و اجرا میشود، حدود خدا باید جاری شود اما در مقدماتش خیلی باید دقت کرد، اگر جرمی با بینه ثابت شد باید اجرا گردد، اما اگر با اقرار باشد امام میتواند عفو کند. و در جایی که جای گریز است و میشود طرف را آزاد کرد، نباید سخت بگیریم یا شلاق بزنیم تا اقرار کند.
ضرر تندرویها برای اسلام و انقلاب
بعد از انقلاب بعضی از افراد تندرو بدون این که قاضی شرع حکم بکند خودشان متصدی مصادره اموال و این گونه امور شدند، اینها برخلاف شرع است، ضرر این تندرویها برای انقلاب و اسلام کمتر از ضد انقلاب نیست، چه بسا این گونه افراد حسن نیت هم دارند اما عملشان عمل خلافی است.
در اموری که مربوط به جان و مال و ناموس مردم است باید خیلی دقت شود، لذا نسبت به مسأله قضاوت خیلی سفارش شده، و همه کس نمی تواند متصدی مقام قضاوت شود؛ و آن کسی هم که برای قضاوت اهلیت دارد باید مسأله را خوب بررسی کند، مواظب باشد ذهن خود را از حس انتقام جویی و از تأثیرات جو و توصیه های افراد خالی کند، توکل به خدا کند و دستور حکم خدا را بدهد.
تا اینجا حضرت ویژگی های دو دسته نادان را بیان کردند، و جمله های بعد مربوط به هر دو دسته میباشد.