برای این که اهانت با اسلام سازگار نیست.
حضرت علی (ع) در نامه ای به مالک اشتر درباره مردم مصر مینویسد: "فانهم صنفان: اما اخ لک فی الدین، او نظیر لک فی الخلق"نهج البلاغه، نامه 53 مردم مصر یا برادر دینی تو هستند اگر مسلمانند، و یا نظیر تو هستند در خلقت؛ یعنی آنها هم که مسلمان نیستند بالاخره بشر هستند. اساس اسلام بر عدالت و رعایت حقوق همه افراد استوار است.
"فلما علا النهار" روز که بالا آمد و پیغمبراکرم (ص) آنجا مانده بود و به اصحاب هم اعتراض کرد که چرا او را تهدید میکنید، در اینجا وقتی که آن یهودی اخلاق پیغمبراکرم (ص) را دید "قال الیهودی: اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا عبده و رسوله و شطر مالی فی سبیل الله" گفت: من شهادت میدهم که خدایی نیست جز خدای یگانه و شهادت میدهم که محمد بنده و فرستاده خداست و یک قسمت از مال من در راه خدا باشد. سپس گفت: "اما والله ما فعلت بک الذی فعلت الا لانظر الی نعتک فی التوریة" به خدا سوگند من این کار را نکردم مگر برای این که اوصافی را که در تورات درباره تو آمده ببینم که آیا تو همان پیامبری یا نه.
محل شاهد من اینجاست که عرض کردم، همان وقت در زمان پیغمبراکرم (ص) مطرح بوده که نام حضرت در تورات و انجیل هست و یهود و نصاری این آیه شریفه قرآن را که میگوید: (یجدونه مکتوبا عندهم فی التوریة و الانجیل)سوره اعراف، آیه 157 اهل کتاب نام پیامبر را در تورات و انجیل نوشته شده مییابند، میشنیدند و هیچ کدام نیامدند بگویند که این چه دروغی است میگویی و اسم پیغمبر در تورات و انجیل نیست، تاریخ چنین چیزی را ضبط نکرده، لذا این شخص یهودی گفت: من شما را اینجا نگاه داشتم برای این که میخواستم ببینم آن اوصافی را که برای شما در تورات