تفاوتی نیست پس نگاه کن به آسمان آیا در آن شکاف میبینی ؟ یا آیه دیگری آمده: (اذا السماء انفطرت)سوره انفطار، آیه 1 وقتی که آسمان شکافته شد. یکی از آثار قیامت این است که در آسمانها شکاف پیدا میشود.
نظر متکلمین در مورد قدرت
در معنای قدرت، متکلمین با فلاسفه اختلاف دارند؛رجوع شود به الحکمة المتعالیة (الاسفار الاربعة)، ج 6، ص 307 تا 312 متکلمین میگفتند: قدرت معنایش "صحة الفعل و الترک" است؛ یعنی وقتی که فعل و ترک کار صحیح باشد. یا "الصفة التی یتمکن معها الحی من الفعل او الترک" یعنی آن صفتی که زنده با آن صفت تمکن دارد از فعل و ترک، تعبیر به تمکن کرده اند. این تعبیری است که متکلمین در تعریف قدرت کرده اند.
صحت و تمکن از صفات ممکنات است و در مورد ذات حق تعالی معنی ندارد که بگوییم تمکن یا صحت، چون ذات حق تعالی واجب الوجود است و محل عوارض نیست که صحت و تمکن بر او عارض شود. قدرت او عین ذات اوست و ذات او ازلی است.
نظر فلاسفه در مورد قدرت
فلاسفه گفته اند: قدرت را باید طوری معنی کرد که بر قدرت حق تعالی هم صادق باشد. در مورد قدرت، آنها گفته اند: "کون الفاعل فی ذاته بحیث ان شاء فعل و ان لم یشاء لم یفعل"الحکمة المتعالیة (الاسفار الاربعة)، ج 6، ص 307 یعنی فاعل (کننده کار) جوری باشد که اگر بخواهد به جا آورد و اگر نخواهد به جا نیاورد. این مطلب در مورد قدرت ما صادق است، من قدرت دارم یعنی طوری هستم که اگر خواستم کاری را میکنم و اگر نخواستم نمی کنم؛