شاهد بر این مدعا نیز این است که در بیشتر کشورهای جهان رؤسای جمهور و مسؤولین رده اول حکومتی با اینکه در کشورشان هیچ منع قانونی در انتخاب زنان نیست از بین مردان انتخاب میشوند. و برای آنان که به اسم دفاع از حقوق زن گفته اند که اگر زنان در مسائل حکومتی نباشند حقوق نصف انسانها ضایع شده، این نکته پوشیده مانده و یا عمدا نخواسته اند بدان توجه کنند که ساختار جامعه تشکیل نمی گردد مگر از خانواده، و خانواده اداره نمی شود مگر با مهربانی و عطوفت زن، جامعه صالح نمی شود مگر با اصلاح خانواده ها، و اصلاح خانواده ها نیاز به عطوفت و مهربانی زن نسبت به شوهر و فرزندان دارد؛ بنابراین آیا به نظر آنان حفظ خانواده ها و تربیت فرزندان اعم از پسر و یا دختر و تقویت روحیه شوهر در کار و تلاش روزانه کار کوچک و حقیری است ؟!
هرگز! فداکاری زن در خانواده و تربیت فرزندان به صورت صحیح به نظر ما از مشکل ترین و بافضیلت ترین کارهاست و اساسی ترین سنگ بنای اصلاح جامعه است، و این با طبع خشن و خشک مرد سازگار نیست. به قول شاعر:
پیامبراکرم (ص) در کلامی میفرماید: "بهشت زیر گامهای مادران است."الجنة تحت اقدام الامهات. (مستدرک الوسائل 628/2، ابواب احکام اولاد، باب 70، حدیث 4).
و امام باقر(ع) میفرماید: "دو سوم از نیکی ها برای مادر است و یک سوم از آن پدر."ان للام ثلثی البر و للاب الثلث. (وسائل 209/15، ابواب احکام اولاد، باب 94، حدیث 4).
از سوی دیگر تقویت روحیه شوهر برای کار و تلاش در رفع نیاز زندگی و مبارزه و جهاد و انجام سایر تلاشهای اجتماعی، خود عمل شریفی است که با جهاد برابر است. در حدیثی امیرالمؤمنین (ع) میفرماید:
این معنی واضح است که قدرت شوهرداری و تربیت اولاد در زنان از فوائد و آثار وجود عواطف قوی آنان میباشد، پس اگر دقت شود روشن میگردد که گرچه کارهای خشن و سخت بر عهده مردان است ولی این اخلاق و رفتار و عواطف زنان است که در قدرت روحی و نشاط مردان اثر میگذارد و مردان میتوانند در خارج منزل با نشاط و قدرت کار کنند، پس زنان در کار مردان نیز به این معنی شریک اند. در