پیوست شماره 104:
یادداشت معظم له برای سخنرانی در جمع نمایندگان در دانشگاهها
1 - حفظ قداست روحانیت و ساده زیستن و بی اعتنایی به دنیا و مقام؛ کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم
2 - مراعات دقیق جهات اخلاقی بخصوص در برخورد با خواهران و پرهیز از مواضع تهمت
3 - احترام نسبت به اساتید و شخصیتهای دانشگاهی و تقدیر از کارهای خوب آنان
4 - چون در دانشگاهها علاوه بر گروههای انحرافی و التقاطی دو قشر مذهبی: انقلابی تند و لیبرالیسم وجود دارد باید بین مزایای هر دو قشر جمع کرد و از افراط و تفریط طرفین اجتناب نمود.
5 - نسبت به گروهها هم لازم است به نحو منطقی برخورد شود نه به نحو تکفیر و تحقیر که هرچند جذب نشوند اقلا اتمام حجت شده باشد.
6 - انتخاب مطالب مفید و منطقی و احتراز از شعارهای بی محتوا و حرفهای تکراری مبتذل و یا بی دلیل، و اگر متون قرآن و حدیث در مباحث الهی یا سیاسی یا فلسفی یا اقتصادی جمع آوری شود و خود متون با ذکر مدارک به طالبین عرضه شود بسیار مفید خواهد بود و جاذبه هم دارد و در قسمتهای مختلف سعی شود اساتید و فضلای خوب شناسایی و از آنان دعوت شود.
7 - اصلا بجاست سعی شود افراد و نیروهای متخصص در گوشه و کنار شناسایی شوند و به مسئولین معرفی شوند.
8 - سعی شود با تشکیل جلسات خصوصی با مسئولین دانشگاهها و جهاد دانشگاهی مسائل اختلافی حل شود و از افشاگری ها و هتک حرمت اشخاص پرهیز شود که هم ضرر دارد و هم شرعا جائز نیست.
9 - هرچند بنظر میرسد در دامن زدن به اختلافات در دانشگاهها افرادی نفوذی با ژست حق بجانب و ظاهر الصلاح نقش داشته باشند ولی این احتمال نباید موجب حمله به جوانان ظاهر الصلاح و یا تند شود زیرا خود این حمله بزرگترین سوژه برای