چگونه ممکن است در قرآن تحریفی رخ داده باشد در حالی که ما مشاهده میکنیم ائمه ماعلیهم السلام در جاهائی که مضامین روایات با یکدیگر اختلاف پیدا کند اصحاب خود را به قرآن ارجاع داده اند و قرآن را ملاک درستی و نادرستی روایت مورد اختلاف دانسته اند: در وسائل الشیعه ج 18 ص 79 روایت صحیحی از امام صادق نقل شده که آن حضرت فرمود: "هر چیزی -که صحت و بطلان آن معلوم نباشد- با قرآن و سنت باید مقایسه شود و هر روایتی که با قرآن موافق نبود باطل و مردود است ". (در حقیقت قرآن و سنت مقیاس سایر چیزها، و قرآن مقیاس سنجش روایات صحیح از باطل خواهد بود).
همچنین در ج 18 وسائل ص 78 در روایت معتبر سکونی از امام صادق چنین آمده: پیامبر اکرم (ص) فرمود: "بی گمان برای هر حقی نشانه ای از حقیقت و برای هر کار و یا حرف درستی نشانه ای از نور وجود دارد بنابر این معیار، هر آنچه با کتاب خدا موافق بود همان حق است و به آن عمل نمائید و آنچه با آن مخالف بود رهایش کنید".
و در این رابطه روایات زیادی وارد شده است که علاقه مندان به کتابهای مربوطه مراجعه فرمایند.
هرگز ما نمی گوییم هر روایتی در هر کتاب حدیثی ذکر شده باشد قطعا صحیح و درست است، بلکه باید روایات موجود در کتابهای حدیث نقد و بررسی شود و با معیارها و ملاکهائی که داریم صحیح از ناصحیح آنها شناخته گردد.
روایات کتب اهل سنت که متضمن تحریف قرآن است:
از باب نمونه در کتاب صحیح بخاری -که صحیح ترین کتب حدیث اهل سنت میباشد- در بحث محاربین، باب سنگسار نمودن زن زانیه آبستن ضمن روایت طولانی از ابن عباس چنین آمده: "سپس عمر بالای منبر نشست و هنگامی که موذنین ساکت شدند بپاخاست و پس از حمد و ثنای خداوند چنین گفت:
"اما بعد، همانا میخواهم حقیقتی را که مقدر شده است آن را بگویم، و به اطلاع همگان برسانم و نمی دانم شاید اجل من در دم برسد. پس هر کس حقیقت اعلام شده را فهمید و کاملا درک نمود موظف است تا آنجا که میتواند و قدرت دارد آن را به دیگران نیز ابلاغ کند، و هر کس آن را درست نفهمید حق ندارد مرا متهم به کذب و