صفحه ۱۰۰۰

غرض ارشاد و تنبه طرف است و تندی نتیجه معکوس دارد.

12 - در اقتصاد نه سرمایه داری افراطی غرب و نه اقتصاد دولتی شرق -توزیع واقعا نه اسما فقط به مردم محول شود- دخالت مستقیم دولت: 1- موجب تنفر و بغضاء ملت 2- رکود استعدادها 3- استخدام پرسنل زیاد 4- نبود انگیزه برای بسط و تکامل.

13 - در جلوگیری از احتکار درجات رعایت شود -و احترام مال مردم منظور گردد- و فرمایش پیغمبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) مورد توجه قرار گیرد، ضمنا تجار نیز باید در شرائط فعلی از احتکار و گرانفروشی اقران خود اظهار شرمندگی کنند و خودشان جلو آنان را بگیرند.

14 - باید جامعه احساس آرامش و امنیت جانی و مالی کنند، و تندرویها امنیت و آرامش را از جامعه می‎گیرد.

15 - در رفتن به جبهه هم باید حساب شده کار کرد، پست های حساس و ادارات و دانشگاهها را نباید خالی کرد.

16 - از شعارهای تند بی محتوا و تکراری و هیجان زا باید پرهیز کرد.

17 - بچه هائی که به دام گروهها افتاده اند پس از روشن شدن ماهیت آنان و خیانتشان به دامن ملت برگردند و ملت هم باید از آنان استقبال کنند، زیرا سهو و خطا همیشه در بشر بوده است وقتی حق برای انسان روشن شد لجبازی غلط و گناه نابخشودنی است.

18 - در مقابل شبکه های کفر و صهیونیسم جهانی، تنها نیروی ما همآهنگی و اتحاد است؛ اتحاد و همآهنگی ما را به پیروزی رساند، باید آن را حفظ کرد.

19 - دولت باید برای کارمندان و کارگران حقوق بگیر فکر اساسی بکند و از سوبسید عمومی شهرها بکاهد و برای کارمندان، کارگران، کشاورزان و تولیدکنندگان امکانات فراهم کند تا قهرا جلو کم کاریها و احیانا رشوه ها گرفته شود.

20 - در خاتمه همه را به تقوی و نیت خالص دعوت می‎کنم، والسلام علیکم جمیعا

1 - من لایحضره الفقیه: قیل للنبی (ص): لو سعرت لنا سعرا فان الاسعار تزید و تنقص. فقال (ص) ما کنت لالقی الله ببدعه لم یحدث الی فیها شیئا- فدعوا عباد الله یاکل بعضهم من بعض.

ناوبری کتاب