زمان امام حسن عسکری (ع) زندگی میکرده است و اکنون در قم در همین قبرستان شیخان مدفون است. در زمان طاغوت میخواستند قبر ایشان را خراب کنند، ولی مرحوم آیت الله العظمی بروجردی رفتند بالای سر قبر او و فاتحه خواندند و همین کار موجب شد که آنها بترسند و خراب نکنند.
"علی بن ابراهیم" از پدرش "ابراهیم بن هاشم" نقل میکند؛ ابراهیم بن هاشم اول در کوفه زندگی میکرده ولی بعدها به قم آمده، و اولین کسی است که احادیث کوفی ها را یعنی احادیثی را که در کوفه مورد قبول شیعیان بوده در قم نشر داده و قمی ها نیز احادیث او را تلقی به قبول کرده اند.
ابراهیم بن هاشم که خود از طبقه هفتم است از "ابن ابی عمیر" که از طبقه ششم و از بزرگان اصحاب اجماع در میان راویان حدیث چند نفر هستند که علمای علم رجال میگویند اگر سلسله سند حدیثی تا آنان درست باشد، از آنان به بعد تا برسد به معصوم (ع)، هرکس در سند باشد قابل اعتماد است، هرچند او شناخته نشده باشد؛ و به این چند نفر "اصحاب اجماع" گفته میشود. برخی گفته اند معنای "اصحاب اجماع" این است که خود آنان افراد مورد اعتماد میباشند، نه این که وسایط بین آنان و معصوم (ع) نیز مورد اعتماد باشند. و اصحاب اجماع هجده نفر هستند که اسامی آنان در کتب رجالی آمده است. میباشد نقل میکند؛ پس تا اینجا روایت از هرجهت صحیح است.
در تفسیر علی بن ابراهیم، در ادامه آمده است: "عن عثمان بن عیسی و حماد بن عثمان..."؛ "عثمان بن عیسی" واقفی است و از طبقه ششم میباشد و با ابن ابی عمیر هم طبقه است، و علمای علم رجال میگویند از حضرت موسی بن جعفر(ع) و امام رضا(ع) روایت دارد. او از ارکان