این جمله برگرفته از قرآن مجید است، و نقل کلام حضرت نوح (ع) به قوم خود میباشد. مقصود حضرت زهرا(س) از رحمت خداوند در اینجا، رحمت امامت اهل بیت (ع) است که با جریان سقیفه مسلمانان از آن محروم گشتند؛ و در حقیقت اهل بیت (ع) اصرار داشتند که مردم از این نعمت محروم نشوند، ولی عده ای از آنان تمایل نداشتند و باعث فتنه و محرومیت مسلمانان شدند.
عذرخواهی مردان مهاجر و انصار از حضرت زهرا(س)
در اینجا خطبه حضرت زهرا(س) که در بستر بیماری خطاب به زنان مهاجر و انصار ایراد کرده بودند به پایان رسید. صاحب کتاب "احتجاج" در ادامه آورده است:
"قال سوید بن غفلة : فأعادت النساء قولها علی رجالهن": سوید بن غفلة که راوی خبر بود میگوید: "پس زنان مهاجر و انصار آنچه را که حضرت زهرا(س) برایشان گفته بود برای مردان خود تعریف کردند."
"فجاء الیها قوم من وجوه المهاجرین و الانصار معتذرین": "پس گروهی از بزرگان مهاجرین و انصار به عنوان عذرخواهی نزد حضرت زهرا(س) آمدند."
"و قالوا: یا سیدة النساء، لو کان أبوالحسن ذکر لنا هذا الامر قبل أن نبرم العهد و نحکم العقد، لما عدلنا عنه الی غیره": "پس گفتند: ای سرور زنان، اگر ابوالحسن [امیرالمؤمنین (ع) ] پیش از آن که ما عهد و پیمان خود را با ابوبکر محکم کرده و با او بیعت نماییم، این امر را با ما در میان گذاشته بود، هرگز ما او را رها نکرده و به دیگری رجوع نمی کردیم."