در روایات دیگری امام مهدی (عج) از نسل حضرت زهرا(س) معرفی شده است. از رسول خدا(ص) نقل است که خطاب به حضرت فاطمه (س) فرمود: "بهترین انبیا از ما میباشد و او پدر تو است، و بهترین اوصیا از ما میباشد که شوهر تو باشد، و از ما میباشد مهدی و او از فرزندان تو است."همان، ج 51، ص 67، حدیث 6؛ و ج 36، ص 369 و 370.
احادیث مربوط به حضرت مهدی (عج) در مسند احمد بن حنبل و صحیح بخاری که در قرن سوم هجری، قرن ولادت امام مهدی (عج) تألیف شده اند آمده است.احمدبن حنبل، المسند، ج 1، ص 84 و 99 و 448؛ و ج 5، ص 277، چاپ دارالفکر. این دو کتاب از کتابهای معتبر اهل سنت به شمار میآیند. از جمله احادیثی که احمدبن حنبل در مسند خود آورده این است: "لو لم یبق من الدنیا الا یوم بعث الله عزوجل رجلا منا یملاها عدلا کما ملئت جورا"همان، ج 1، ص 99. "اگر از عمر جهان جز یک روز باقی نمانده باشد، خداوند به طور حتم در آن روز شخصی از ما را برمی انگیزد و او جهان را پر از عدل و داد میکند، همان گونه که پر از ظلم شده است."
وهابی ها نیز با این که به پیروی از ابن تیمیه به داشتن عقاید خاصی برخلاف تمامی فرقه ها معروف شده اند، احادیث مربوط به مهدی (عج) را پذیرفته اند و در بیانیه ای که رابطة العالم الاسلامی - مستقر در مکه - در سال 1976 م صادر کرد ضمن پاسخ به پرسش شخصی درباره حضرت مهدی (عج) با یادآوری این نکته که ابن تیمیه نیز احادیث مربوط به مهدی را پذیرفته است اعلام کرد: او (مهدی (عج" آخرین خلیفه از خلفای راشدین دوازده گانه است که در کتب صحاح از قول پیامبر(ص) نقل شده است، و احادیث مربوط به مهدی (عج) را بسیاری از صحابه پیامبر نقل کرده اند. در این بیانیه به کتابهای تألیف شده در این موضوع اشاره کرده و تصریح دارد که احادیث مربوط به مهدی (عج) متواتر است.