(سؤال 1805) اگر صاحب عادت وقتیه و عددیه که عددش مثلا هفت روز است، روز هفتم پاک شد و غسل کرد و اعمال حج را به جا آورد ولی بعدا لک دید، وظیفه اش چیست ؟
جواب: اگر از ده روز تجاوز نکند و به صفات حیض باشد محکوم به حیض است؛ و اگر تجاوز کند محکوم به استحاضه است، و در این فرض اعمالی که انجام داده صحیح است.
(سؤال 1806) بعضی از زنان به جهت خوردن قرص، نظم عادت ماهانه شان به هم میخورد به طوری که گاهی در مدت طولانی مرتب خون و لک میبینند؛ وظیفه این گونه زنان در حج چیست ؟
جواب: کمترین مدت حیض سه روز است؛ و اگر مجموع لکهایی که در طول ده روز میبینند کمتر از سه شبانه روز باشد، حکم استحاضه را دارد.
(سؤال 1807) زنی که مسأله نمی دانسته بعد از پاک شدن از حیض خیال میکرده جنب است و لذا به نیت جنابت غسل میکرده و با همین حال حج انجام داده است؛ آیا حج او صحیح است ؟
جواب: اگر منظورش این بوده که برای پاک شدن از خون غسل کند و خیال میکرده که اسم آن غسل جنابت است، غسل و اعمال او صحیح است؛ و اگر واقعا جنب شده و غسل جنابت به جا آورده، غسل جنابت از غسل حیض مجزی است.
(سؤال 1808) زنی عمره تمتع را انجام داده و بعد متوجه شده که طواف او باطل بوده است، پس از آن فهمیده که عذر زنانه دارد؛ تکلیف او چیست ؟
جواب: اگر وقت به قدری نباشد که بعد از پاک شدن و اعمال عمره روز نهم به عرفات برسد، حج او مبدل به حج افراد میشود.
(سؤال 1809) زنی که عادت وقتیه و عددیه داشته و مثلا روز هفتم ماه پاک میشده همان روز هفتم پاک میشود و غسل میکند و اعمال عمره اش را بجا میآورد ولی روز بعد لک میبیند و غسل میکند و باقی اعمال عمره را بجا میآورد و روز بعد نیز لک