جواب: اگر بدون به هم خوردن موالات دوباره شروع کرده باشد اشکال دارد و بنابراحتیاط باید بعد از به هم خوردن موالات طواف و نماز آن را اعاده نماید.
(سؤال 1681) زنی با شوهرش که یک دور طواف را انجام داده بوده نیت طواف کرده و با او ادامه داده است و بعد از شوط آخر مرد که شوط ششم زن است، او به جای این که یک شوط دیگر انجام دهد تا طوافش کامل شود طواف را از سرگرفته و بعد نماز طواف خوانده است؛ آیا طواف اول و دوم زن صحیح است ؟
جواب: باید یک شوط به نیت اتمام طواف اول انجام دهد و نماز طواف را اعاده نماید.
(سؤال 1682) بعد از پایان هفت شوط چند قدمی را به قصد جزئیت پیموده است، آیا طوافش باطل شده است ؟
جواب: اگر از روی علم و عمد بوده طوافش باطل است؛ و اگر از روی سهو و غفلت بوده صحیح است.
(سؤال 1683) شخصی بیش از چهار شوط از طواف انجام نداده و بدون خواندن نماز طواف شروع به سعی کرده و چند شوط آن را انجام داده است و سپس تقصیر نموده و از احرام خارج میشود، تکلیفش چیست ؟
جواب: بنابراحتیاط آن طواف را تکمیل کند و نماز آن را بخواند و سپس طواف و نماز را اعاده نماید و بعد از آن باقیمانده سعی را انجام دهد و سپس اعاده نماید و بعد از آن تقصیر را اعاده کند؛ و اگر از روی جهل یا نسیان بوده کفاره ندارد.
(سؤال 1684) کسی نتوانسته است بیش از دو شوط از طواف خود را انجام دهد و بقیه شوطها را دیگری به جای او انجام داده است، وظیفه او چیست ؟
جواب: اگر بعدا متمکن شود - هر چند به وسیله تخت روان - طواف را اعاده نماید؛ و اگر متمکن نباشد، بنابراحتیاط برای انجام یک طواف کامل نایب بگیرد.
(سؤال 1685) کسی که وظیفه اش اتمام و اعاده طواف است، آن را اتمام کرده و مشغول اعاده است که دوباره در یکی از شوطها طواف مثل اول قطع میشود؛ آیا این طواف را نیز باید اتمام و اعاده نماید؟
جواب: اگر مثل اول باشد اتمام آن طواف لازم نیست و اعاده کفایت میکند.