سؤال 48 استعمال کردن گردن بندهایی که مزین به نام الله یا اسامی شریفه پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) و یا آرم جمهوری اسلامی است برای زنها با توجه به حالات جنابت، حیض و نفاس و بی وضو بودن آنان، جایز است یا نه ؟ و آیا آرم، حکم کلمه الله را دارد؟
جواب: اگر بدون وضو تماس نگیرند و کاری که مستلزم هتک حرمت است انجام ندهند اشکال ندارد و آرم جمهوری اسلامی حکم کلمه الله را دارد.
سؤال 49 در فرض بطلان وضو و غسل به آبی که بر خلاف دستور سازمان آب دولت اسلامی منشعب شده اگر جاهل به حکم یا موضوع یا هر دو باشد و مدتی چنین عمل مینموده است تکلیف نمازها و غسل و وضویش چیست ؟
جواب: اگر متوجه غصبیت نبوده وضو و غسل باطل نیست.
سؤال 50 افرادی روی بدن خود اسم جلاله یا کلماتی از قرآن را، حک کرده اند به شکلی که مثل جزء بدن حساب میشود آیا ازاله آنها از بدن، واجب است هر چند حرجی و مشکل باشد؟ و آیا باید دائما و فورا با طهارت از حدث اصغر و اکبر بشوند یا نه ؟ و آیا مس آنها در مورد چنین شخصی صادق میباشد و بدون طهارت، جایز است یا نه ؟
جواب: بنابر احتیاط واجب در صورت امکان باید ازاله نمایند و در صورت عدم امکان اختیارا بدون طهارت باقی نمانند.
سؤال 51 الف - آیا توقف و ماندن زن مستحاضه متوسطه و کثیره در مسجدالحرام و مسجد النبی برای عبادت و غیره بدون غسل استحاضه جایز است یا نه ؟
ب - و در صورتی که برای نماز واجب خود غسل کرده باشد آیا با همان غسل میتواند طواف و نماز آن را انجام دهد یا نه ؟ و بر فرض لزوم غسل مستقل برای طواف آیا برای نماز آن نیز باید مستقلا غسل نماید یا همان غسل طواف کفایت میکند؟
ج - و در هر صورت اگر وقت برای طواف واجب وسعت داشته باشد آیا میتواند در حال استحاضه قلیله یا کثیره و متوسطه با انجام وضو و غسل و سایر کارهای زن مستحاضه طواف واجب را بجا آورد یا باید صبر کند تا پاک شود؟