سؤال پنجم - آیا انتخابات در شرایط کنونی و با توجه به رد صلاحیت ها میتواند راه گشای مشکلات کنونی کشور باشد، مجلس آینده برای پاسخگویی به احتیاجات جامعه کدام وظایف را باید در دستور کار قرار دهد؟
[ مجلس برآمده از نظارت استصوابی نماینده مردم نیست ]
با رد صلاحیت های زیاد از نیروهای مفید و عدم امکان رقابت واقعی در انتخابات قهرا یک انتخاب صوری و یک مجلس یک دست پیش بینی میشود و چنین مجلسی نمی تواند نمایندگی اکثریت مردم را داشته باشد و در نتیجه تابع و پیرو و مجری نظریات یک اقلیت خواهد شد، و در نهایت نمی تواند وظائف مهم و اصلی خود را انجام دهد.
سؤال ششم - در این روزها بسیاری صحبت از خیانت به آرمان های انقلاب میکنند، آیا واقعا خیانتی صورت گرفته است و انقلاب از مسیر اصلی اش خارج شده است ؟
در هرحال ما به بسیاری از آرمانهای اصلی انقلاب و از جمله آزادیهای مدنی و سیاسی نرسیدیم، ولی من کسی یا کسانی را متهم به خیانت نمی کنم، اما نمی توان از تندرویها و انحصارطلبی ها و قدرت خواهی ها و تمامیت طلبی های عده ای در یک جناح خاص چشم پوشی نمود.
[ لزوم دوری نظامیان از سیاست ]
سؤال هفتم - حضور نظامیان در صحنه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و هنر روز به روز پررنگ تر میشود. منتقدین این حضور مورد حمله شدید طرفداران دولت قرار گرفته اند و حتی آقای حسن خمینی هم از این تعرضات مصون نبوده است. آیا خطر این میرود که در آینده نظامیان، جانشین روحانیت در صدر حکومت شوند؟
در مورد دخالت نظامیان در مسائل سیاسی - همانگونه که رهبر فقید انقلاب