صفحه ۳۷۳

ماهیت جنگ افروزانه نژادپرستان اشغالگر را به جهانیان ارائه دهد. به درستی نیم قرن مبارزه حق طلبانه و هوشمندانه او نه تنها برای ساکنین قدس شریف و فلسطین بلکه برای جهانیان الگو و سرمشق خوبی است.

ملت بزرگ فلسطین و مبارزان راه آزادی و استقلال - از هر گروه و جناحی که هستند - باید با حفظ وحدت و یکپارچگی و از راه مذاکره و گفتگو با یکدیگر به حل اختلافات خویش بپردازند و اجازه ندهند که اختلاف نظر و سلیقه آنان، سرزمین فلسطین را دچار تشتت و هرج و مرج گرداند. همه گروههای فلسطینی برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی به مرکزیت بیت المقدس - به عنوان ابتدایی ترین حق خویش - تلاش نمایند و در این راه حتی الامکان از شیوه های کم هزینه تر بهره گیرند.

اینجانب به سازمان ملل متحد و کشورهایی که خود را ناظران روند صلح می‎دانند توصیه می‎کنم که در این راه سیاست متوازنی را پیش گیرند و در راه حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اعاده حقوق از دست رفته آنان از هیچ کوششی دریغ ننمایند. در این زمینه آمریکا که خود را پیگیر جدی برقراری صلح در منطقه می‎داند متأسفانه نگاه برابری نداشته است. از یک سو از سیاست های جنگ طلبانه و تجاوزکارانه اسرائیل حمایت می‎کند و آن را به انواع سلاحهای کشتارجمعی مسلح ساخته است، و از سوی دیگر گروههای فلسطینی و کشورهای اسلامی را در این رابطه تحت فشار قرار می‎دهد.

چگونه می‎توان شعار خاورمیانه عاری از سلاحهای کشتارجمعی را سر داد در حالی که موشک های اسرائیل به کلاهک های اتمی مجهز شده و امنیت خاورمیانه را به مخاطره انداخته است ؟ آیا در اختیار داشتن سلاح اتمی برای اسرائیل - با آن آرمان تجاوزگرانه و شعار از نیل تا فرات - جایز و دفاع مشروع به شمار می‎آید و داشتن همین سلاحها برای کشورهای اسلامی نامشروع و مخاطره آمیز است ؟

ناوبری کتاب