من مسئولیت آنچنانی نداشتم تا اطلاعات از این قبیل را به من بدهند، و من هیچ اطلاعی از این نوع فعالیت ها نداشتم. من در این رابطه بارها گفته ام: چرا جامعه جهانی باید زیر بار تبعیض برود به گونه ای که کشورهای بزرگ چون آمریکا، روسیه و... دارای این سلاحها باشند حتی پاکستان هم، ولی ایران نداشته باشد. اگر دلیل مقابله با این سلاحها این است که مثلا کشورهایی مثل ایران ممکن است با آنها دست به کشتار جمعی بزنند، این امر نسبت به آمریکا هم صدق میکند. مگر همین آمریکایی ها نبودند که هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را مورد حملات اتمی قرار دادند؟
[ دهکده جهانی و جامعه دینی ]
جنابعالی ارتباط با شبکه های جهانی چون اینترنت را خیلی وقت است که شروع کرده اید. میخواستم سؤال کنم با توجه به مطرح شدن ایده جهانی شدن و رشد تکنولوژی و تبدیل جهان به یک دهکده جهانی فکر نمی کنید این ایده برای جامعه دینی ضرر داشته باشد؟
جهانی شدن و رابطه فراگیر با جامعه جهانی و دیگر کشورها کاری پسندیده است. اگر استقلال کشور حفظ شود و دخالت بیگانگان در کشور نباشد، بهترین راه این است که کشورها با یکدیگر در تعامل باشند. من یادم هست در قم خدمت آیت الله خمینی رسیدم، عرض کردم آقا، انقلاب که شد برخی ها فکر میکنند ما میخواهیم در تعارض با منافع آنها قدم برداریم - اتفاقا صدام هم در فکر حمله به ایران بود - بهتر است هیئت های حسن نیت به کشورهای همجوار گسیل داریم و پیام انقلاب را خودمان به آنها بگوییم تا بدانند با کسی سر جنگ نداریم.
ارتباط با تمام کشورهای دنیا با هر وسیله ای باشد اشکالی ندارد، حتی با آمریکا که یک روزی موقتا طبق شرایط خاص زمانی قطع رابطه شد - که به نظر من در اشغال سفارت آمریکا احساس بر عقل غلبه کرده بود - چه اشکالی دارد رابطه مجددا برقرار شود به شرط این که روابط حسنه باشد بدون این که کشوری بخواهد به استقلال کشور دیگر اخلال وارد کند.