و در حدیث نقل شده که پیامبراکرم (ص) عبدالله بن حذافه را با جمعی به یکی از جبهه ها فرستادند، عبدالله دستور داد آتشی را روشن و از روی آن جستن نمایند، پیرمردی در حال جستن در آتش افتاد و قسمتی از بدنش سوخت، این جریان را به پیامبر خدا عرضه داشت، ایشان فرمودند: چرا چنین کردید؟ گفتند: دستور فرمانده بود، فرمودند: فرمانده ای را که من تعیین میکنم اگر به غیر از اطاعت خدا فرمان داد او را اطاعت نکنید، "فانه لا طاعة فی معصیة الله" اطاعت در معصیت خدا جایز نیست.
در رابطه با مسؤولین و پرسنل اطلاعات آنچه مهم است کیفیت است نه کمیت، و در شرایط فعلی نیز که سر نخ قتلها در اطلاعات پیدا شده لازم است وزیر اطلاعات - هر که باشد - قاطعانه و بدون تسامح با پشتیبانی دولت یک پالایش عمیق و تصفیه کامل نسبت به پرسنل آن انجام دهد تا اعتماد ملت را نسبت به آنان جهت حفظ نظام و انقلاب و امنیت عمومی جلب نماید؛ ممکن است برخی افراد بازنشسته شوند و یا در پستهای دیگر به آنان مأموریت داده شود، و بالاخره صحیح نیست که مصالح کشور و اسلام را فدای اشخاص کنیم. این تصفیه یک ضرورت فوری است و تأخیر در آن روا نمی باشد، این عمل موجب جلب اعتماد مردم خواهد شد. جناح بندی معمول در اطلاعات و تقسیم افراد به کبوترها و بازها بسیار امر غلطی است، باید یک هماهنگی بین آنان حکم فرما باشد.
5 - مطبوعات رکن چهارم دموکراسی و حکومت مردمی است، اگر بناست در مسائل سیاسی و امور مربوط به کشور مردم حق اظهارنظر داشته باشند ناچار باید مطبوعات علاوه بر اینکه سخنگوی دولت و دولتیان میباشند زبان ملت نیز بوده و در بیان افکار عمومی آزاد باشند تا مردم بتوانند بدون ترس و واهمه به وسیله مطبوعات نظرات و انتقادات و خواسته های معقول خودشان را منعکس نمایند، وگرنه به شب نامه متوسل میشوند و بازار شب نامه ها داغ میشود و در نتیجه نیروهای اطلاعات و انتظامی دائما با افراد ملت درگیر میباشند و این امر به ضرر دولت و ملت خواهد بود.
البته آزادی مطبوعات به معنای هتک مقدسات اسلامی و یا اهانت و تحقیر افراد نیست. در اصول کافی از امام صادق (ع) نقل میکند: "من حقر مؤمنا مسکینا او غیر مسکین لم یزل الله عزوجل حاقرا له ماقتا حتی یرجع عن محقرته ایاه" هرکس مؤمنی