[ تهاجم فرهنگی یا طمع به ذخایر و بازار کشور؟]
اینکه آقایان نوعا روی "تهاجم فرهنگی" تکیه دارند و در خطابه ها و سخنرانی ها آن را به دشمن خارجی نسبت میدهند، به نظر اینجانب دشمن خارجی نه به اسلام ما کار دارد و نه به انقلاب. آنان طالب ذخائر و معادن و بازار ما میباشند. آنچه موجب زدگی و گریز نسل جوان از موازین اسلامی و ارزشها و باعث فرار مغزهاست عمل نکردن مسؤولین به وعده های آغاز انقلاب و پس از آن و انحصارطلبی ها و تکرویها و طرد نخبگان جامعه و بی اعتنایی به افکار عمومی و استفاده ابزاری از ارزشهای اسلامی است. و اگر مسؤولین در رفتارهای خویش تجدیدنظر نکنند آینده خوبی برای کشور اسلامی ایران پیش بینی نمی شود و گناه آن بر عهده آقایان خواهد بود.
[ ادله حرمت ترور در اسلام ]
پرسش دوم: ترور مخالفین سیاسی در دین مقدس اسلام چه حکمی دارد؟ و نظر حضرتعالی در رابطه با حمله تهاجمی اخیر به وسیله هواپیماهای ربوده شده به مراکز تجاری و نظامی آمریکا چیست ؟
جواب: دین مقدس اسلام دین عقل و منطق است و با هرگونه خشونت و ترور مخالف است، زیرا علاوه بر تجاوز آشکار به حقوق انسانها اختلال نظام و سلب امنیت عمومی را در پی دارد.
در حدیثی معتبر نقل شده که ابوصباح کنانی به امام صادق (ع) میگوید: همسایه ای داریم که نسبت به امیرالمؤمنین (ع) بدگویی میکند، اجازه عملی را نسبت به او میدهید؟ حضرت فرمودند: آیا تو اهل کاری هستی ؟ گفتم به خدا قسم اگر اجازه دهید در کمین او مینشینم، هنگامی که به دام افتاد با شمشیر او را میکشم. حضرت فرمودند: "یا اباالصباح هذا الفتک، و قد نهی رسول الله (ص) عن الفتک . یا اباالصباح ان الاسلام قید الفتک" (کافی، ج 7، ص 375) ای ابوصباح این کار ترور است و رسول خدا(ص) از ترور نهی فرمودند، ای ابوصباح اسلام تحقیقا قید و مانع ترور است. کلمه "فتک" به معنای ترور است.