صفحه ۴۸

رسیده باشد روح او را در جایگاه رحمتش نگه می‎دارد، و اگر هنوز مرگش فرا نرسیده روح او را همراه برخی از ملائکه به بدنش منتقل می‎نماید".وسائل الشیعة، باب 9 از ابواب الوضوء، ح 4، ج 1، ص 379.

3 - هنگام خواستن حاجتی از خداوند

امام صادق (ع) می‎فرماید: "کسی که حاجتی را طلب نماید بدون این که با وضو باشد و حاجتش برآورده نشود، کسی جز خویش را ملامت نکند".همان، باب 6، ح 1، ص 374.

در روایت دیگری از حضرت علی (ع) آمده که به ابوذر فرمودند: "وقتی حاجت بزرگ دینی یا دنیایی برایت پیش آمد وضو بگیر، آنگاه دستهایت را بالا ببر و هفت مرتبه بگو: "یا الله" در این صورت خواسته ات برآورده خواهد شد".مستدرک الوسائل، باب 6 از ابواب الوضوء، ح 1، ج 1، ص 293.

4 - رفتن به مساجد

در حدیثی از حضرت صادق (ع) آمده است: "بر شما باد رفتن به مساجد؛ زیرا که مساجد بیوت خدا در زمین است، کسی که در حال داشتن طهارت به آنجا رفت و آمد کند خدا او را از گناهانش پاک نموده و او را از زائرین خودش به حساب می‎آورد".وسائل الشیعة، همان، باب 10، ح 2، ص 380.

5 - انجام مناسک

در تمامی حالات انجام مناسک حج و عمره - غیر از طواف واجب خانه خدا - داشتن وضو گرچه لازم نیست ولی افضل و بهتر است.همان، باب 38 از ابواب الطواف، ح 1، ج 13، ص 374.

البته همان طور که قبلا گفته شد انجام هر گونه نماز نیازمند طهارت است؛ پس نماز طواف، خواه طواف مستحب یا واجب، مشروط به طهارت است.

ناوبری کتاب