مینویسند، و وقتی پس از تمام شدن مدت شیرخوارگی کودک را از شیر گرفت خداوند به او خطاب میکند: ای زن ! تمام گناهان گذشته ترا بخشیدم، پس اعمال خویش را از نو آغاز کن".مستدرک الوسائل، باب 47 از ابواب احکام الاولاد، ح 1، ج 15، ص 156.
همچنین نقل شده که پیامبراکرم (ص) در حال بیان جهاد و پاداش رزمندگان بودند که زنی گفت: ای رسول خدا ! آیا زنان بهره ای از این پاداش ندارند؟ حضرت فرمودند: "چرا، زن از زمان باردار شدن تا زمانی که بچه را از شیر میگیرد ثواب رزمندگان را خواهد داشت، و اگر در این میان جان خویش را از دست بدهد برای او مقامی همانند مقام شهید خواهد بود".بحارالانوار، ج 101، ص 97، ح 56.
شیر مادر
شیر غذایی است کم حجم و پرنیرو که سرشار از مواد مختلف حیاتی بوده و در آن علاوه بر مواد قندی و مواد معدنی انواع مختلفی از ویتامین ها نیز یافت میشود و بدین جهت میتوان آن را یک مجموعه غذایی کامل به حساب آورد؛ و همان طور که در حدیثی از پیامبراکرم (ص) نقل شده شیر به تنهایی هم نقش مواد نوشیدنی را ایفا مینماید و هم نقش مواد خوراکی را.همان، ج 59، ص 295.
اهمیت این ماده وقتی روشن میشود که بدانیم یکی از نهرها و چشمه های گوناگونی که خداوند برای بهشتیان قرار داده نهرهایی از شیر است، با این تفاوت که شیر جاری در آن با گذشت زمان دستخوش فساد و دگرگونی نمی گردد: (و انهار من لبن لم یتغیر طعمه).سوره محمد (47): آیه 15. و به همین جهت در سخنان پیشوایان دین (ع) شیر مادر برای بچه بهترین و کاملترین غذا شمرده شده است.