3 - از گسترش دامنه فساد و فحشا جلوگیری مینماید؛ زیرا بی بند و باری و برهنگی زن غریزه بیگانگان خصوصا جوانان را شعله ور ساخته و آنها را به سوی فساد و کاری که شایسته یا حلال نیست میکشاند.
بدیهی است هر چیزی که دامنه فساد جنسی را در اجتماع گسترده تر سازد تهدیدی برای امنیت جامعه محسوب گشته و مشکلات و عواقب خطرناکی را به همراه خواهد داشت.
چند مسأله:
(مسأله 1) اصل لزوم حجاب برای زن از ضروریات اسلام است؛ هر چند بعضی از جزئیات آن از ضروریات نیست. پس زن باید بدن و موی خود را از مرد نامحرم بپوشاند؛ بلکه احتیاط آن است که بدن و موی خود را از پسری هم که بالغ نشده ولی خوب و بد را میفهمد و به حدی رسیده که ممکن است به قصد لذت نگاه کند بپوشاند؛ لکن پوشاندن قرص صورت و دستها تا مچ اگر به قصد نشان دادن به مردها و لذت بردن آنها نباشد لازم نیست، هر چند خوب است؛ ولی بنابر احتیاط قدمهای خود را بپوشاند. و بنابر احتیاط پوشش زنها به شکلی باشد که برجستگی جاهای حساس بدن آنان نیز نمایان نباشد.
(مسأله 2) اگر زن میخواهد در اجتماع دارای شغل باشد، باید شغلی را انتخاب کند که بتواند حجاب شرعی خود را رعایت نماید.
(مسأله 3) انسان مکلف باید عورت خود را از کسانی که مکلف اند - گرچه با او محرم باشند - و نیز از دیوانه و بچه ای که خوب و بد را تشخیص میدهد - هر چند محرم باشند - بپوشاند؛ ولی زن و شوهر لازم نیست عورت خود را از یکدیگر بپوشانند.
(مسأله 4) نگاه کردن به عورت دیگری حرام است؛ به طور مستقیم باشد یا از پشت شیشه یا در آینه و یا در آب صاف وزلال، با یکدیگر محرم باشند یا نه، زن باشند یا مرد، بلکه احتیاط واجب آن است که به عورت بچه ای که خوب و بد را تشخیص میدهد نیز نگاه نکنند. ولی زن و شوهر میتوانند به تمام بدن یکدیگر نگاه کنند.